Servicios

Agenda

Foto pintura

WENDY HOLMES: Nascuda a Kent (Anglaterra) l'any 1938. va estudiar ballet durant 15 anys, així com música i piano. L’any 2000 va arribar a Espanya i es va dedicar professionalment a la pintura i l’escultura. Ha realitzat diverses exposicions. Per a ella «la pintura és l’exploració dels colors i les formes». Holmes utilitza preferentment pintures acríliques i pastel.

Quan:
-
On: Auditorio Municipal de Vinaròs
Cartell exposició Didac Castell

Demà 16 de gener a les 19:00h serà la inauguració de la exposició "Arstracte" de Didac Castell que es podrà disfrutar fins el dia 02 de febrer.

Quan:
-
On: Auditorio Municipal de Vinaròs
Foto còmic

Com bé diu el títol de l’exposició, us mostrarem un recorregut pel món del còmic a través de la seua història, amb el material aportat per les trenta editorials més representatives del país. És una manera divertida de conéixer la nostra història, el que llegíem abans i com es representava el món, mitjançant les imatges. Podrem veure l’evolució d’aquest art, ja que aquest viatge parteix del 1930 i acaba en els nostres dies.

Quan:
Quan:
-
On: Biblioteca Municipal de Vinaròs
Cartell Concert Piano Maria Arkhireeva

Aquest dissabte 11 de gener a les 20.00 h podrem gaudir d'un concert de piano a carrec de Maria Arkhieeva al Auditori Municipal de Vinaròs.

Quan:
On: Auditorio Municipal de Vinaròs