Servicios

Agenda

Imatge "Celebraré mi muerte"
  • Companyia:


Teatro del barrio

Quan:
On: Auditorio Municipal de Vinaròs
Imatge Joventuts Musicals
  • Un total de 10 formacions de diverses procedències (Àustria, Londres, València, Barcelona, Pontevedra i Peníscola) participaran en el XVIII Concurs Internacional de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs que se celebrarà finalment en un únic dia, el 24 de novembre.

El concurs está organitzat per Joventuts Musicals de Vinaròs amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ciutat i havia de celebrar-se aquest cap de setmana, però ha hagut d’ajornar-se per la jornada electoral.

Quan:
On: Auditorio Municipal de Vinaròs
Foto Portada "Las Inviernas"

Aquesta no és una novel·la més d'aquest món inesgotable que és la Galícia rural de la postguerra i de començaments dels anys cinquanta sinó una rondalla meravellosa sobre les complexes relacions entre fantasia i realitat, entre bondat i maldat, entre quotidianitat i llegenda.

Quan:
On: Casa de la Cultura --Avda/Llibertat 2D
Imatge partitura

El dissabte 16 de novembre es realitzarà el XXXI Certamen de Santa Cecília a l'església Arxiprestal, amb la participació del Cor de la Unió Musical Santa Cecília d'Onda, la Coral Juvenil Sant Sebastià i l'Orfeó Vinarossenc.

Quan:
On: Església Arxiprestal
Imatge "El pacte"
  • COMPANYIA

Bullanga Teatre

  • SINOPSI

Avui és un dia històric. Avui tres forces polítiques s'uniran per desbancar el partit que sempre guanya les eleccions. Avui comença el canvi. Tot depén de la reunió que tenen els portaveus i representants dels tres partits. La premsa espera. Han de ser ràpids. S'ha de formar govern.

Quan:
On: Auditorio Municipal de Vinaròs
Imatge L'Electe
  • COMPANYIA

Horta Teatre

Quan:
On: Auditorio Municipal de Vinaròs