Servicios

Club de Lectura Virginia Woolf Conduit per Conxita Solans Roda

Alguien

D’Alice McDermott

La vida, amb les seves petites alegries i moments de felicitat, però també amb les seves tristeses i desconcertants alts i baixos, és el tema d'aquesta novel·la extraordinària. Els records aparentment dispersos i desordenats de Marie Commeford, la protagonista i narradora d'aquesta història, una novaiorquesa d'origen irlandès, ens emboliquen en una teranyina invisible en la qual s'entreteixeixen la infància, el despertar sexual, els primers amors, la maternitat, la formació d'una família i la vellesa.

En la seva narració, que recorre set dècades de vida a Brooklyn, les escenes encaixen amb una lleugeresa i naturalitat esbalaïdores, convertint en emocionant la que en aparença era una existència com tantes altres.

Una novel·la que ens reconcilia amb els desenganys i les il·lusions quotidianes, amb les petites exigències de la vida que tantes vegades ens dominen i condicionen, i que confirma a Alice McDermott (guanyadora del National Book Award i dues vegades finalista del Pulitzer) com una de les més destacades escriptores nord-americanes contemporànies.

Vanesa Casanova. Crítica literària

 

Imatge "Alguien"
Data i Hora
Lloc
Biblioteca Municipal de Vinaròs

Biblioteca Municipal de Vinaròs