Servicios

La Celestina

  • COMPANYIA

Bambalina Teatre Practicable

  • SINOPSI

Amb l'espectacle La Celestina, la companyia ha volgut apostar per una fórmula artística més essencial deixant a les mans de dos intèrprets el difícil repte de representar la famosa tragicomèdia de Calisto i Melibea.

Encara que el desafiament comprén també l'adaptació i la integració del text dramàtic com a eix d'un muntatge que pretén acostar els valors d'una de les obres fonamentals de la nostra literatura a la sensibilitat del públic actual.

Les tècniques i recursos propis dels titelles i del teatre d'objectes faran possible una posada en escena dinàmica i contemporània, rica en imatges i recursos plàstics en sintonia amb l'itinerari artístic de Bambalina.

  • PREMIS

L'espectacle La Celestina, de Bambalina Teatre Practicable, ha estat la triomfadora de la gala dels Premis de les Arts Escèniques Valencianes amb quatre guardons: la millor direcció escènica; millor versió, adaptació o traducció, els dos per a Jaume Policarpo; millor actriu per Àgueda Llorca; i millor espectacle de teatre. Candidata al XXII Premis Max.

 

Foto La Celestina
Data i Hora
Data Inici
Data Fi
Lloc
Auditori Municipal Wenceslao Ayguals D'Izco

Auditori Municipal Wenceslao Ayguals D'Izco