Servicios

Elisa y Marcela

A PANADARÍA ens conta la història del primer matrimoni lèsbic del qual es té constància en tot l’Estat espanyol. En 1901, dues dones, Elisa i Marcela, es casen a la Corunya, una d’elles vestida d’home. Un hilarant relat de persecucions policials, fugides en diligència, canvis d’identitat i informacions manipulades.
Les còmiques d’A PANADARÍA presenten una reconstrucció irreverent d’un succés real. Una comèdia musical, on allò verídic, sembla inventat. Elisa y Marcela és una història d’amor a contratemps.
Amb un llenguatge propi i molt particular, en el qual fusionen paraula, gest i música vocal, A PANADARÍA aprofita l’humor, la música i el joc amb els codis teatrals per a mostrar-nos la seua clara aposta pel compromís i la reivindicació.
«Són moltes les habilitats artístiques i musicals, molta la intel·ligència i la inventiva, molta la gràcia que desborden, molta la desmitificació que duen a terme. Fan amb mestratge un exercici emancipador, un divertit acte polític», María Xosé Queizán – Praza.gal

Imatge Elisa y Marcela
Data i Hora
Lloc
Auditorio municipal de Vinaròs

Auditorio municipal de Vinaròs