Servicios

Presentació del XVIII Concurs Internacional de Cambra "Ciutat de Vinaròs"

Foto roda de premsa

Un total de 10 formacions de diverses procedències (Àustria, Londres, València, Barcelona, Pontevedra i Peníscola) participaran en el XVIII Concurs Internacional de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs que se celebrarà finalment en un únic dia, el 24 de novembre.

El concurs está organitzat per Joventuts Musicals de Vinaròs amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ciutat i havia de celebrar-se aquest cap de setmana, però ha hagut d’ajornar-se per la jornada electoral.

Per això, se celebrará a l’auditori el diumenge 24 de novembre en un esdeveniment en el que no hi haurà fase prèvia i les deu formacions musicals passen directament a la fase final. Els grups tocaran a partir de les 9 del matí i el lliurament de premis será a les sis de la tarda. Un cop efectuat el lliurament de premis, cadascuna de les formacions afortunades interpretarà una peça. Els premis, dotats a través de la regidoria de Cultura són de 2.500 euros el primer premi, el segon 1.500 euros i el tercer 1.000 euros.

El jurat estarà format Isabel Villagar, Albert Julià, Jordán Teixidor, Sergio Santes i el vinarossenc Marc Borrás. L’entrada serà gratuïta.