Servicios

Vinaròs dedica una exposició món del còmic a la biblioteca pública

Imatge roda de premsa còmics

L’exposició mostra un recorregut pel món del còmic a través de la seua història, amb el material aportat per les trenta editorials més representatives del país. Es tracta d’una manera divertida de conéixer la nostra història, el que llegíem abans i com es representava el món, mitjançant les imatges. La mostra permet apreciar l’evolució d’aquest art, ja que parteix de l’any 1930 i acaba a l’actualitat.

Una exposició única, on es poden veure aquells tebeos, còmics, històries, aventures, humor, etc. La mostra de Vinaròs és una selecció entre més de 500 documents.

A banda dels 12 panells, també podreu veure els còmics originals en vitrines i una verdadera obra d’art, un còmic «especial» dedicat a Will Eisner.

“Serà una manera divertida de conèixer la història del còmic, tots podrem veure la evolució de la seua història i ens vindran molts records a la memòria de la nostra joventut i la infantesa”, va explicar Fibla.

A més el pròxim 29 de novembre está prevista una conferencia de “La màgia del novè art, el còmic” a càrrec de Oscar Valiente, vinarossenc que és director general de Norma Editorial.