Servicios

Altres

Color
azul

Cultura presenta les IV Jornades de la Memòria Històrica

Vinaròs dedicarà els mesos d'abril i maig a la Memòria Històrica amb una programació variada per continuar difonent el passat més recent de la nostra història. Xerrades, exposicions, visites guiades i teatre formaran part de l'extensa agenda que s'ha organitzat amb la col·laboració de la Fundació Caixa Vinaròs.

L'Ajuntament atorgarà el Grinyó Ballester 2018 a l'equip que conforma el Festival Internacional de Curtmetratges de Vinaròs Agustí Comes

El govern municipal ha decidit que el premi Grinyó Ballester, la distinció més important que atorga l'Ajuntament, enguany serà per a l'equip de persones que fa possible la celebració del Festival Internacional de Curtmetratges de Vinaròs Agustí Comes. L'entrega del guardó es farà el proper 29 de setembre a l'Auditori Municipal dintre dels actes de la celebració de l'atorgament de la Carta Magna al municipi.

Etiquetes

La campanya arqueològica al Puig de la Misericòrdia treu a la llum noves dades del jaciment

El Servei Arqueològic de la Diputació de Castelló ha finalitzat les excavacions al poblat iber del Puig de la Misericòrdia. Es tracta d'una campanya que es realitza des del govern provincial, amb el suport de l'Ajuntament de Vinaròs, per a continuar descobrint el passat de la localitat i al mateix temps posar en valor les restes arqueològiques.

Etiquetes