Servicios

Art i lletres

Color
azul

Jordi Ayza i Juan Castella, premis de la Nit de la Cultura

La Nit de la Cultura 2019 organitzada per l’Associació Cultural Amics de Vinaròs va lliurar el passat divendres a la nit en el transcurs d’un sopar el premi de l’XI Certamen de Aquarel·la Puig Roda -que s’atorga gràcies a el patrocini de la Diputació- i el XI premi de Recerca Històrica Borràs Jarque, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Etiquetes

Vinaròs dedica una exposició món del còmic a la biblioteca pública

L’exposició mostra un recorregut pel món del còmic a través de la seua història, amb el material aportat per les trenta editorials més representatives del país. Es tracta d’una manera divertida de conéixer la nostra història, el que llegíem abans i com es representava el món, mitjançant les imatges. La mostra permet apreciar l’evolució d’aquest art, ja que parteix de l’any 1930 i acaba a l’actualitat.

Una exposició única, on es poden veure aquells tebeos, còmics, històries, aventures, humor, etc. La mostra de Vinaròs és una selecció entre més de 500 documents.

Etiquetes

Exposició "El món del còmic"

Com bé diu el títol de l’exposició, us mostrarem un recorregut pel món del còmic a través de la seua història, amb el material aportat per les trenta editorials més representatives del país. És una manera divertida de conéixer la nostra història, el que llegíem abans i com es representava el món, mitjançant les imatges. Podrem veure l’evolució d’aquest art, ja que aquest viatge parteix del 1930 i acaba en els nostres dies.

L'Ajuntament atorgarà el Grinyó Ballester 2018 a l'equip que conforma el Festival Internacional de Curtmetratges de Vinaròs Agustí Comes

El govern municipal ha decidit que el premi Grinyó Ballester, la distinció més important que atorga l'Ajuntament, enguany serà per a l'equip de persones que fa possible la celebració del Festival Internacional de Curtmetratges de Vinaròs Agustí Comes. L'entrega del guardó es farà el proper 29 de setembre a l'Auditori Municipal dintre dels actes de la celebració de l'atorgament de la Carta Magna al municipi.

Etiquetes

Vinaròs restaurarà la capella de Santa Victòria a través del fons FEDER

L'Ajuntament ha rebut una ajuda del fons FEDER que permetrà la restauració de la capella de Santa Victòria. Recordem que ahir el primer tinent alcalde, Guillem Alsina, va viatjar fins a Castelló per formalitzar el conveni amb la Generalitat Valenciana, que a través del fons FEDER, aportarà la quantitat de 86.000€, mentre que l'Ajuntament finançarà l'altra meitat de les despeses fins arribar als 172.000€, sense IVA, (208.696€ amb IVA) previstos per a la rehabilitació de la capella de Santa Victòria.

Etiquetes