Servicios

Art i lletres

Color
azul

Cultura presenta les IV Jornades de la Memòria Històrica

Vinaròs dedicarà els mesos d'abril i maig a la Memòria Històrica amb una programació variada per continuar difonent el passat més recent de la nostra història. Xerrades, exposicions, visites guiades i teatre formaran part de l'extensa agenda que s'ha organitzat amb la col·laboració de la Fundació Caixa Vinaròs.

L'Ajuntament atorgarà el Grinyó Ballester 2018 a l'equip que conforma el Festival Internacional de Curtmetratges de Vinaròs Agustí Comes

El govern municipal ha decidit que el premi Grinyó Ballester, la distinció més important que atorga l'Ajuntament, enguany serà per a l'equip de persones que fa possible la celebració del Festival Internacional de Curtmetratges de Vinaròs Agustí Comes. L'entrega del guardó es farà el proper 29 de setembre a l'Auditori Municipal dintre dels actes de la celebració de l'atorgament de la Carta Magna al municipi.

Etiquetes

Vinaròs restaurarà la capella de Santa Victòria a través del fons FEDER

L'Ajuntament ha rebut una ajuda del fons FEDER que permetrà la restauració de la capella de Santa Victòria. Recordem que ahir el primer tinent alcalde, Guillem Alsina, va viatjar fins a Castelló per formalitzar el conveni amb la Generalitat Valenciana, que a través del fons FEDER, aportarà la quantitat de 86.000€, mentre que l'Ajuntament finançarà l'altra meitat de les despeses fins arribar als 172.000€, sense IVA, (208.696€ amb IVA) previstos per a la rehabilitació de la capella de Santa Victòria.

Etiquetes