Servicios

Agenda

Imatge exposició "Dones"

Del 17 al 29 de març gaudirem de la exposició "Dones" realitzada per les dos artistes Mª Jesús Andreu (pintora) i Conxita Sancho (ceramista).

Quan:
-
On: Auditorio municipal de Vinaròs
Cartell Exposició dels Nanos i Gegants

L'exposició es podrà visitar a l'auditori municipal de Vinaròs de dimarts a diumenge de 18h a 21h.

Quan:
-
On: Auditorio Municipal Wenceslao Ayguals D'Izco
Imatge Tórtola

Carmen Tórtola Valencia (Triana 1882 / Barcelona 1955) era la musa del perfum, la «Maja de Myrurgia», la guapa, la viatgera antropòloga,la gran col·leccionista i la xamana mestissa, la Isadora Duncan que va revolucionar la dansa a principis del segle XX. Carmen va ser una dona irreverent i una polièdrica farsant. Una dona amb el valor de voler ser i fer contra tota regla, que tenia la necessitat de reinventar-se per poder sobreviure a l’estigma d’haver nascut dona. L’obra Tórtola és un drama musical que pretén rescatar de l’oblit l’artista.

Quan:
On: Auditorio municipal de Vinaròs
Imatge OYUN

Qui o què és l’escultura? El malabarista o l’artefacte creat? Què és l’estabilitat? Quin és el límit? Aquestes preguntes condueixen a la cerca del més difícil encara, de l’equilibri perfecte, cap a l’arquitectura dels malabars, l’harmonia entre tots els elements: olles, culleres, cordes, pilotes...

Quan:
On: Auditorio municipal de Vinaròs
Imatge Chucho

Escolta. No em sents? No entens res. Em comprens? Deixa quet’explique. No vull saber res.
Quantes vegades hem tingut la mateixa discussió de parella ambparelles diferents?
Si no som capaços d’arribar a un acord entre dos, com esperem que grups més amplis de gent s’expliquen, s’escolten, s’entenguen?
De totes maneres, fins que això no ocórrega de manera col·lectiva, les parelles, abans o després, sempre acabaran discutint.

Quan:
On: Auditori municipal de Vinaròs
Imatge de la banda Big Band Band

El proper divendres 17 d'abril a les 20:30 h concert de la banda Big Band Band al auditori municipal de Vinaròs.

Quan:
On: Auditorio municipal de Vinaròs
Imatge La Bíblia

La Companyia Pot de Plom recupera un vell projecte: La Bíblia!
Des que Xavi Castillo va començar a fer obres còmiques pels teatres, sempre feia la mateixa broma: - Xe, i si muntem la Bíblia? Eh, Antic i Nou Testament!

Quan:
On: Auditorio municipal de Vinaròs
Imatge Elisa y Marcela

A PANADARÍA ens conta la història del primer matrimoni lèsbic del qual es té constància en tot l’Estat espanyol. En 1901, dues dones, Elisa i Marcela, es casen a la Corunya, una d’elles vestida d’home. Un hilarant relat de persecucions policials, fugides en diligència, canvis d’identitat i informacions manipulades.
Les còmiques d’A PANADARÍA presenten una reconstrucció irreverent d’un succés real. Una comèdia musical, on allò verídic, sembla inventat. Elisa y Marcela és una història d’amor a contratemps.

Quan:
On: Auditorio municipal de Vinaròs
Imatge AKA

Carles és un adolescent de 15 anys que parla una barreja entre català i castellà. El van adoptar als 4 anys i no se’n recorda. Els pares d’adopció són una família de classe mitjana. Carles fa servir la xarxa social per lligar Tinder. Així és com va contactar amb Clàudia. Els pares de Clàudia pertanyen a l’exclusiva classe social de la burgesia catalana.

Quan:
On: Auditorio municipal de Vinaròs
Cartell El Lazarillo de Tormes

Deixen-me dir-los alguna cosa: mai abandonaré al Pigall.

Cada vegada que ho represente gaudisc especialment. Mai he deixat de connectar amb el públic d'una manera especial. La satisfacció del goig no es pot fingir i jo gaudisc de bo de bo amb aquesta obra.

El Pigall i jo hem rebut molt més del que tots dos hem donat. La compensació afectiva i emocional és molt gran i l'alleujament i la tranquil·litat major.

Quan:
On: Plaza de toros de Vinaròs