Servicios

Auditori i Capella de Santa Victòria

Auditori

INFORMACIÓ

L'església i convent, avui convertida en l'auditori municipal Wenceslao Ayguals d'Izco, és un edifici construït amb maçoneria i pedres angulars. La façana està enmig de dues torres campanar de base quadrada, de tres cossos que acaben en una balustrada. La porta, als peus del temple, és adovellada, amb un òcul central de maçoneria revocada simulant carreus. L'edifici és de planta rectangular i una sola nau dividida en quatre trams, amb capelles laterals comunicades entre si. A l'exterior és visible la cúpula del creuer amb teules de color blau i blanc. Destaca la targeta amb l'emblema de Sant Agustí.

Plaça Sant Agustí 
Horari: de 18.00 a 21.00 h. i els dilluns tancat.

A continuació tens la informació sobre com realitzar la sol·licitud per a poder reservar aquest espai si es vol organitzar alguna representació, assaig, esdeveniment o exposició. També estan disponibles els plànols, l'inventari i les normes d'ús de l'auditori.


SOL·LICITUD PER A REALITZAR UN ESDEVENIMENT O UNA EXPOSICIÓ A L'AUDITORI O CAPELLA

Per a sol·licitar l'Auditori Municipal W. Ayguals d'Izco o la Capella de Santa Victòria, ha de seguir els següents passos:

1.- Consultar calendari mitjançant adreça electrònica achaler@vinaros.es 

2.- Després haurà d'anar a l'OIAC (Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà - Plaça de Jovellar, 22) i sol·licitar-ho mitjançant una Instància General, de manera formal. D'aquesta manera queda constància.
Si disposa de signatura electrònica, pot realitzar aquest últim tràmit a través de la Seu Electrònica


PLÀNOLS

 

A continuació s’adjunten els plànols en pdf de l’auditori i de la capella Santa Vitòria, que poden servir als artistes que volen realitzar algun espectacle i necessiten saber les mesures i altres qüestions tècniques.
 

 


ALTRES DOCUMENTS