Servicios

Cinema

Espai dedicat a tot allò relacionat en el món del cinema que té lloc a la ciutat de Vinaròs. En aquest apartat trobaràs informació sobre:

-Festival Internacional de Curtmetratges "Agustí Comes"
-Cineclub
-Cinema a la Seu del Nord
-Cinema sota les estrelles (juliol i agost)
-JJ Cinema (amb la cartellera actualitzada)


FESTIVAL INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES "AGUSTÍ COMES"

Logo festival

Festival de cinema d’àmbit internacional obert al públic i que se celebra durant el mes de juliol a la seu de la Fundació Caixa Vinaròs a la Casa Membrillera i al JJ Cinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vinaròs. Durant diverses jornades els assistents visionaran i votaran aquells curts que més els hagen agradat. Amb el resultat d’aquestes votacions, se seleccionarà el guanyador popular del certamen.

D’altra banda, el jurat també atorgarà un dels premis. A més a més, hi ha una extensa programació cultural amb teatre, conferències, concerts i activitats per a grans i menuts que giren al voltant del món del cinema.

+ Informació


CINECLUB

Logo Cineclub

El Centre de Coneixement Vinalab (c/ Galícia, nº 12) acull el Cineclub, que ofereix projeccions periòdiques de pel·lícules de cinema europeu. L’entrada és gratuïta i les projeccions tenen una periodicitat mensual. És una iniciativa que compta amb el suport i patrocini de la Seu del Nord, de la qual formen part l’Ajuntament de Vinaròs, la Fundació Caixa Vinaròs i la Universitat Jaume I de Castelló.

+ Informació

 


CINEMA A LA SEU DEL NORD

Cinema nord

La Seu del Nord de l'UJI, està situada al municipi de Vinaròs i dóna servei a tota la comarca del Baix Maestrat.
Aquesta Seu ofereix els següents serveis: punt d'informació actualitzat de l'oferta acadèmica de l'UJI, lliurament de documentació interna de la Universitat, préstec de material bibliogràfic entre la Seu i la Biblioteca del campus, ordinadors d'ús lliure amb connexió a internet.
Al mes de novembre, i gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Vinaròs i la Fundació Caixa Rural de Vinaròs es porta a terme de manera gratuita un cicle de cinema a l'auditori de la Fundació Caixa Vinaròs.
Hora: 20.00 hores / V.O.S.
Preu: Entrada lliure i oberta a tot el públic
Lloc: Auditori Carles Santos de la Fundació Caixa Vinaròs (C / Socors, 64, Vinaròs)

ENTRADA GRATUÏTA I OBERTA A TOT EL PÚBLIC

+ Informació


CINEMA SOTA LES ESTRELLES (JULIOL I AGOST)

Logo cine estrelles

Al llarg de diferents dimecres dels mesos de juliol i agost es projecten un variat de pel·lícules per  a tots els públics a partir de les 22.30 hores a la Carpa de l'Atlàntic.

+ Info de la programació de les pel·lícules


JJ CINEMA

Logo JJ

 

Després de 10 anys tancada, l’any 2014 l’emblemàtica sala JJ Cinema va tornar a obrir les portes per seguir oferint un espai d’oci i entreteniment per a tots els públics amb el suport de l'ajuntament de Vinaròs. Amb estrenes setmanals de pel·lícules per a infants i adults, projeccions especials, actuacions teatrals infantils, monòlegs, etc., el JJ Cinema s’ha tornat a convertir en un referent comarcal per la seua intensa activitat i els seus preus competitius.

+ Informació i cartellera