Servicios

Concursos

Espai dedicat als diferents concursos que es convoquen al municipi de temàtica investigadora, artística o musical. En aquest apartat trobaràs informació sobre:

-Premi d'investigació històrica "José Manuel Borràs Jarque" 2018 (X Edició)
-Certamen Internacional d'Aquarel·la "Gabriel Puig Roda" 2018 (X edició)
-Concurs Internacional de Música de Cambra "Ciutat de Vinaròs" (XVIII edició)
-Concurs de Pintura Ràpida de l'escola Municipal d'Art de Vinaròs (III edició)


PREMI D'INVESTIGACIÓ HISTÒRICA "JOSÉ MANUEL BORRÀS JARQUE" 2018 (X EDICIÓ)

 

Cartell Borràs

L’Associació Cultural Amics de Vinaròs, atenent a les finalitats per a les quals va ser constituïda, es planteja com un dels seus objectius més rellevants el suports a la investigació sobre la història, les humanitats i les ciències socials de temàtica local des d’una doble perspectiva: el desenvolupament i la publicació d’investigacions avançades en aquest camp, així com el suports i el reconeixement als investigadors. Aquest premi, compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Vinaròs. El termini d’entrega dels treballs originals és fins al 30 d’octubre del 2018.

+ Informació i bases


CERTAMEN INTERNACIONAL D'AQUAREL·LA "GABRIEL PUIG RODA" 2018 (X EDICIÓ)

 

Puig Roda

Certamen Internacional d’aquarel·la que porta el nom de Gabriel Puig Roda en consideració al nostre pintor més internacional. Aquest premi, a l’igual que el Borràs Jarque, serà pronunciat i es lliurarà al guanyador en el marc del Sopar de la Cultura: nit de les lletres i de l’art (30 de novembre del 2018)

+ Informació i bases

 


CONCURS INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CAMBRA "CIUTAT DE VINARÒS" (XVIII EDICIÓ)

 

Cartell

El mes de novembre es converteix en el mes de la música. El segon cap de setmana de novembre, l’associació cultural Joventuts Musicals, amb el suport de l’Ajuntament de Vinaròs, organitza el Concurs Internacional de Música de Cambra amb participants d’arreu de l’Estat espanyol i Europa.

+ Informació i bases (edició 2019)


CONCURS DE PINTURA RÀPIDA DE L'ESCOLA MUNICIPAL D'ART DE VINARÒS (III EDICIÓ)

 

Concurs pintura

Poden participar tots els artistes que ho desitgen

Adults: Les tècniques poder ser oli/acrílic, aquarel·la i dibuix i el tema gira al voltant dels paisatges urbans circumscrits a la ciutat de Vinaròs. Les dimensions recomanables per a oli/acrílic han de ser mínim de 65x80cm, i les d’aquarel·la, 50x60 cm. El premi serà 600€ i un trofeu.

Infantil i juvenil: Podran participar en aquesta categoria tots els xiquets i xiquetes d’entre 10 i 17 anys amb les tècniques d’oli/acrílic, aquarel·la i dibuix. El premi consistirà en material de pintura valorat en 50€ i un trofeu.

+ Informació