Servicios

Concursos

Espai dedicat als diferents concursos que es convoquen al municipi de temàtica investigadora, artística o musical. En aquest apartat trobaràs informació sobre:

-Premi d'investigació històrica "José Manuel Borràs Jarque" 
-Certamen Internacional d'Aquarel·la "Gabriel Puig Roda" 
-Concurs Internacional de Música de Cambra "Ciutat de Vinaròs" 


PREMI D'INVESTIGACIÓ HISTÒRICA "JOSÉ MANUEL BORRÀS JARQUE"

 

Cartell Borràs

L’Associació Cultural Amics de Vinaròs, atenent a les finalitats per a les quals va ser constituïda, es planteja com un dels seus objectius més rellevants el suports a la investigació sobre la història, les humanitats i les ciències socials de temàtica local des d’una doble perspectiva: el desenvolupament i la publicació d’investigacions avançades en aquest camp, així com el suports i el reconeixement als investigadors. Aquest premi, compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Vinaròs. 

+ Informació i bases


CERTAMEN INTERNACIONAL D'AQUAREL·LA "GABRIEL PUIG RODA"

 

Puig Roda

Certamen Internacional d’aquarel·la que porta el nom de Gabriel Puig Roda en consideració al nostre pintor més internacional. Aquest premi, a l’igual que el Borràs Jarque, serà pronunciat i es lliurarà al guanyador en el marc del Sopar de la Cultura: nit de les lletres i de l’art 

+ Informació i bases

 


CONCURS INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CAMBRA "CIUTAT DE VINARÒS"

 

Cartell

El mes de novembre es converteix en el mes de la música. El segon cap de setmana de novembre, l’associació cultural Joventuts Musicals, amb el suport de l’Ajuntament de Vinaròs, organitza el Concurs Internacional de Música de Cambra amb participants d’arreu de l’Estat espanyol i Europa.