Servicios

Quiosc de les Arts

Quiosc

El “Quiosc de les Arts” és una proposta que naix amb la intenció de què els professionals i amateurs de totes les edats puguuen exposar les seues virtuts al públic triant un dels quatre espais disponibles a la ciutat. Aquests són: el Limbo, la Capella Santa Victòria, la plaça del Convent de Sant Francesc i la Pèrgola petita del passeig.

Es podrà reservar aquest espai enviant un correu electrònic aquioscdelart@vinaros.es i adjuntant el full d’inscripció de “Vinaròs, ciutat d’artistes”, el qual podrà trobar a la pàgina web municipal (apartat per al Ciutadà – Tràmits), a la seu electrònica de l’Ajuntament, a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC) o en el següent enllaç per descarregar.

En aquest formulari els interessats hauran d’indicar la data en què es vol actuar i l’espai desitjat. Posteriorment se li indicarà si hi ha disponibilitat d’espai i les condicions d’ús del lloc, ja que en el cas de necessitar algun tipus de material, com cadires, s’haurà de signar un compromís de cessió. L’Ajuntament habilitarà un punt de llum en aquests espais, perquè els sol·licitants puguen dur a terme les seues actuacions de teatre, música, dansa, humor, màgia, conta-contes, xarrades i tot tipus d’activitats lúdiques.