Servicios

Una delegació de l'àmbit cultural de la nostra província, viatja a Sofia (Bulgària) per a l’acte inaugural de l’exposició “Passió pel Minimalisme “del nostre músic universal, Carles Santos.

Article El Mediterràneo

Foto gent

D'esquerra a dreta: Rafael Menezo, galerista Cànem; Manuel Molinos, president de la Fundació Caixa Vinaròs; Verònica Ruiz, regidora de Cultura de Castelló; Carmen Lázaro, vicerrectora de Cultura UJI; Marisa Santos, directora Instituto Cervantes en Sofia; Ruth Sanz, diputada provincial de Cultura; Anna Fibla, regidora de Cultura de Vinaròs; i Leopoldo Monfort, gerent Fundació Caixa Castelló.

 

Foto 2

Amb l’ambaixador d’Espanya a Bulgària, Alejandro Polanco; la directora de la Galeria Nacional, Yara Bubnova I altres personalitats del món cultural de la ciutat.

 

Foto 3

La Regidora de Cultura I Patrimoni de l'Ajuntament de Vinaròs, Anna Fibla, ha fet entrega d'una edició especial facsimil de la nostra Carta Pobla a l’ Institut Cervantes de Sofia (Bulgària) amb motiu de la inauguració de l'exposició "Passió pel minimalisme" del nostre universal Carles Santos.