Servicios

Teatre i cinema

Color
azul

A.K.A (Also Known As)

Carles és un adolescent de 15 anys que parla una barreja entre català i castellà. El van adoptar als 4 anys i no se’n recorda. Els pares d’adopció són una família de classe mitjana. Carles fa servir la xarxa social per lligar Tinder. Així és com va contactar amb Clàudia. Els pares de Clàudia pertanyen a l’exclusiva classe social de la burgesia catalana.

Elisa y Marcela

A PANADARÍA ens conta la història del primer matrimoni lèsbic del qual es té constància en tot l’Estat espanyol. En 1901, dues dones, Elisa i Marcela, es casen a la Corunya, una d’elles vestida d’home. Un hilarant relat de persecucions policials, fugides en diligència, canvis d’identitat i informacions manipulades.
Les còmiques d’A PANADARÍA presenten una reconstrucció irreverent d’un succés real. Una comèdia musical, on allò verídic, sembla inventat. Elisa y Marcela és una història d’amor a contratemps.

Chucho

Escolta. No em sents? No entens res. Em comprens? Deixa quet’explique. No vull saber res.
Quantes vegades hem tingut la mateixa discussió de parella ambparelles diferents?
Si no som capaços d’arribar a un acord entre dos, com esperem que grups més amplis de gent s’expliquen, s’escolten, s’entenguen?
De totes maneres, fins que això no ocórrega de manera col·lectiva, les parelles, abans o després, sempre acabaran discutint.

OYUN

Qui o què és l’escultura? El malabarista o l’artefacte creat? Què és l’estabilitat? Quin és el límit? Aquestes preguntes condueixen a la cerca del més difícil encara, de l’equilibri perfecte, cap a l’arquitectura dels malabars, l’harmonia entre tots els elements: olles, culleres, cordes, pilotes...

Tórtola

Carmen Tórtola Valencia (Triana 1882 / Barcelona 1955) era la musa del perfum, la «Maja de Myrurgia», la guapa, la viatgera antropòloga,la gran col·leccionista i la xamana mestissa, la Isadora Duncan que va revolucionar la dansa a principis del segle XX. Carmen va ser una dona irreverent i una polièdrica farsant. Una dona amb el valor de voler ser i fer contra tota regla, que tenia la necessitat de reinventar-se per poder sobreviure a l’estigma d’haver nascut dona. L’obra Tórtola és un drama musical que pretén rescatar de l’oblit l’artista.